Szerelmi és emberi kapcsolatok mágiája

Szerelmi és emberi kapcsolatok mágiája

Harmonizáció, bevonzás, kötés, oldás

Már meglévő kapcsolatainkat, legyen az párkapcsolat, családi kötelék, vagy akár munkatársi viszony, jobbá, harmonikusabbá tudjuk tenni.

Mesec

  • Minden párkapcsolatban lehetnek hullámvölgyek, bizonyos területek, amikről úgy érezzük, hogy nem az igazi, nem 100%-osan működnek, kialakulhattak blokkok, vagy már eleve a hozott minták rabjai vagyunk és szükségét érezzük egy kis gyengéd lökésnek, hogy ismét szárnyalni, tüzesen lobogni tudjon a szerelem a párunk és közöttünk.
  • Munkahelyen is előfordulhat tartós konfliktus helyzet, akár a kollégákkal, akár a főnökkel. Sok vezető él a megfélemlítés eszközével, vagy csak a kolléga félti tőlünk a pozícióját, féltékeny szakmai tudásunkra, sikereinkre.
  • Előfordulhat, hogy a szülő-gyermek kapcsolatot árnyékolják be félelmek, sérelmek, bosszúságok.

Ezekre a problémákra tudom ajánlani a Kapcsolati Harmonizációt, mellyel akár nagyon rövid idő alatt is békésebb, nyugodtabb, szeretetteljesebb kapcsolatokat tudunk kialakítani.

luis_royo___fallen_angel_by_yunuentmnt

Úgy érzed, készen állsz egy új párkapcsolatra, de valahogy mégsem találod az Igazit?
Elgondolkoztál, megfogalmaztad magadnak már azt, hogy milyen lehet számodra az ideális partner, de csak pár randevúig jutsz el a jelöltekkel, mert valami ott motoszkál benned, hogy mégsem ő kell?

Felajánlom segítségemet akár a számodra ideális jelölt tulajdonságainak megfogalmazásában, akár a konkrét rátalálásban Párkapcsolati Bevonzás mágiával.

Van egy jelölted, akivel szeretnél együtt lenni, vagy már párkapcsolatban élsz, és szeretnéd magadat bebiztosítani, esetleg kicsit eltávolodtatok egymástól, vagy hűtlenség esete is fennállhat? Minderre szoktuk használni a Szerelmi Kötést.

A Kapcsolati Oldás mágiáját akkor alkalmazzuk, ha például egy párkapcsolat végképp nem működik és szeretnénk enyhíteni a lezárással járó érzelmi fájdalmakat, esetleg szeretnénk meg- vagy visszakapni kedvesünket, aki mással áll kapcsolatban.
Az oldást nem csak párkapcsolatokra tudjuk használni, hanem bármilyen függőségi viszony enyhítésére, legyen az családi kapcsolat (pl: Anyuka és nagyra nőtt fiúgyermek viszonya), vagy akár munkahelyi főnök-beosztott kapcsolat.

“Nem mindenki azért megy el, mert el akar menni,
Valaki csak ezért megy el, mert nincs értelme maradni.”